We kunnen niet wachten…!

Nu hoeven we echt nog maar een paar dagen af te tellen en dan openen we op 2 maart officieel de deuren van restaurant Bij Qunis! We kunnen niet wachten”¦de spanning stijgt”¦.Eindelijk mogen we gaan beginnen en worden de gemaakte plannen van de afgelopen periode werkelijkheid.

De interieurbouwers, loodgieter, elektricien, schilders, iedereen werkt momenteel even hard om alles op tijd af te krijgen. Met de dag zien we het mooier worden”¦..het plaatje in ons hoofd matcht perfect met wat er nu werkelijk gerealiseerd wordt.

Bij Qunis - Interieurbouw

Ons team is inmiddels ook bijna klaar voor de start! Ik wil heel graag van de gelegenheid gebruik maken om alvast twee belangrijke teamleden aan jullie voor te stellen. De twee leidinggevenden die min of meer onze “rechterhanden” zullen worden.

Allereerst stel ik jullie voor aan Caspar Moria. Caspar en ik kennen elkaar alweer wat jaren en ik heb aan hem altijd een prettige en professionele collega gehad. Nu mag hij zich per 1 maart officieel chef-kok noemen van Bij Qunis. Uiteraard werken we dagelijks intensief met elkaar samen op culinair vlak, maar aan Caspar en het volledige keukenteam durf ik het dagelijkse reilen en zeilen zeer zeker over te laten.

Bij Qunis - Caspar Moria

En dan Stephanie Dekker, ook iemand waarvan ik meteen wist”¦met Stephanie durf ik dit avontuur wel aan! Een spontane en frisse aanwinst in de rol van maître. Stephanie heeft veel ervaring en heeft het horeca vak echt in haar bloed. Haar ouders runnen al jaren een horecagelegenheid in Ilpendam, dus het is Stephanie min of meer met “de paplepel” ingegoten! Stephanie wordt verantwoordelijk voor het gehele bedieningsteam en zal het aanspreekpunt zijn voor onze gasten.

Bij Qunis - Stephanie Dekker

Dan rest mij nog het volgende, ik wil nogmaals een keer via deze weg een ieder enorm bedanken voor alle leuke berichten en support die ik de afgelopen periode heb mogen ontvangen. Ik kan nu eindelijk tegen jullie zeggen:   “Tot snel Bij Qunis!”.