Vier Kerst Bij Qunis en reserveer snel een tafel!

14899bijqu006_PSD_website_aanpassingen_kerst_nieuwsbrief_header_02

Restaurant Bij Qunis kent sinds de opening, in maart van dit jaar, inmiddels een aantal gerechten die echte favorieten en signatuur gerechten zijn geworden. Zo schreef de Telegraaf onder andere lovend over onze huisgemaakte filet americain en was NRC te spreken over onze knolselderij in zoutkorst.

Ronald Kunis en zijn brigade zullen daarom op kerstavond en de beide kerstdagen al hun favoriete “signatuur gerechten” met veel passie gaan bereiden om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Het “Bij Qunis favorieten kerstarrangement 2015*” bestaat uit:
• Feestelijk ontvangst met een glas biologische Cava en een crostini
• 5-gangen diner
• Water op de tafel
• Na afloop van het diner serveren wij koffie/thee en huisgemaakte friandises
• Overige dranken zijn deze avond exclusief

De prijs van dit kerstarrangement bedraagt € 75,00 per persoon. Voor de jongste gasten tot en met 11 jaar is er een speciaal kinderkerstmenu (3-gangen) samengesteld, de prijs van het kinderkerstmenu is € 25,00.

*uiteraard houdt onze keukenbrigade altijd rekening met eventuele specifieke (dieet) wensen en/of allergieën of als men iets niet lust kan dit ten alle tijden aangegeven worden.

Wijnarrangement
Natuurlijk is er voor dit kerstdiner ook een prachtig passend wijnarrangement samengesteld.
De prijs voor 5 glazen bedraagt € 32,50 p.p.. U kunt uiteraard ook wijnen per glas bestellen.

Komt u kerst bij en met ons vieren?
Dan raden wij u aan om tijdig te reserveren, de plaatsen zijn beperkt. Reserveer telefonisch op nummer 023-204 9040 of via onze website.
Maak bij uw reservering tevens kenbaar of u vegetarisch wenst te dineren en/of er eventuele andere uitzonderingen zijn waar wij vooraf rekening mee kunnen houden.

Wij zien er naar uit om u te mogen verwelkomen.

Team Bij Qunis