VACATURE BEDIENINGSMEDEWERKER

Vacature BEDIENINGSMEDEWERKER PARTTIME/ FULLTIME We zijn voor restaurant Bij Qunis op zoek naar een vriendelijke gastheer of gastvrouw. Vind jij het leuk om jouw passie voor gastvrijheid over te brengen op onze gasten en wil je graag werken in een prachtig monumentaal…

EERSTE & TWEEDE KERSTDAG GEOPEND

“Het Bij Qunis luncharrangement kerst 2019” bestaat uit; – Feestelijk ontvangst met een glas mousserend aperitief en amuses – 4- gangen lunch menu, o.a. samengesteld uit de “bestsellers” van het afgelopen jaar* – Na afloop van de lunch serveren wij een kopje…

Recensie: Waarom restaurant Qunis ontdekt moet worden

Jolande Vos van I Love Food & Wine kwam op 29 augustus bij ons lunchen. Benieuwd naar haar ervaringen? Ze schreef enthousiast over onze ambiance, het eten en de wijnen. Lees haar beoordeling hier!

Ontdek Zeeuwse wijnen bij Qunis op 28 juni a.s.

Op Schouwen Duiveland worden misschien wel de lekkerste Nederlandse witte wijnen geproduceerd. Wijnhoeve “De Kleine Schorre” maakt een serie van o.a. pinot blanc & pinot gris wijnen. In samenwerking met dit Nederlands wijnhuis organiseren wij op donderdag 28 juni a.s. een “winemaker…

ENTHOUSIASTE CHEF DE PARTI GEZOCHT!

Onze keukenbrigade is dringend op zoek naar een enthousiaste en leergierige (aankomend) chef de parti. Beschik jij over de juiste mentaliteit en heb je passie voor werken met verse ingrediënten? Stuur dan een mail naar info@restaurantbijqunis.nl en we nodigen je graag uit…

Even voorstellen

Mogen wij u hierbij voorstellen aan Michael Molenaar. Michael maakt sinds oktober 2017 deel uit van onze keukenbrigade en vervult daarin de belangrijke rol van executive sous chef. Michael heeft de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan bij gerenommeerde restaurants en wij…

Restaurant Bij Qunis opent exclusief haar deuren voor Valentijnsdag!

Zondagavond 14 februari opent restaurant Bij Qunis exclusief haar deuren voor Valentijnsdag! Verras uw geliefde met een romantisch ”Valentijn shared dining” diner…… Tijdens dit “Valentijn shared dining” diner komen er per gang verschillende (kleine) gerechten tegelijkertijd op tafel te staan, zodat u…

Leuke aandacht in de media voor Bij Qunis!

De maand mei stond ik het teken van flink wat aandacht van de pers. Zowel de Telegraaf en het Haarlems Dagblad stuurden hun culinaire experts om anoniem bij ons te komen dineren. Hun bevindingen lees je in onderstaande artikelen”¦.. Het 3e artikel…