5 december bij Qunis

Viert u geen pakjesavond op 5 december, maar vindt u het ook niet gezellig om Sinterklaas zomaar voorbij te laten gaan? Wellicht is een lunch of diner bij Qunis een goed idee! Speciaal voor 5 december a.s. hebben wij een tweetal arrangementen…

EERSTE & TWEEDE KERSTDAG GEOPEND VOOR LUNCH & DINER

“Het Bij Qunis luncharrangement kerst 2018″ bestaat uit; • Feestelijk ontvangst met een glas mousserend aperitief en amuses • 4- gangen lunch menu, o.a. samengesteld uit de “bestsellers” van het afgelopen jaar* • Na afloop van de lunch serveren wij een kopje koffie of…

Recensie: Waarom restaurant Qunis ontdekt moet worden

Jolande Vos van I Love Food & Wine kwam op 29 augustus bij ons lunchen. Benieuwd naar haar ervaringen? Ze schreef enthousiast over onze ambiance, het eten en de wijnen. Lees haar beoordeling hier!

Ontdek Zeeuwse wijnen bij Qunis op 28 juni a.s.

Op Schouwen Duiveland worden misschien wel de lekkerste Nederlandse witte wijnen geproduceerd. Wijnhoeve “De Kleine Schorre” maakt een serie van o.a. pinot blanc & pinot gris wijnen. In samenwerking met dit Nederlands wijnhuis organiseren wij op donderdag 28 juni a.s. een “winemaker…

ENTHOUSIASTE CHEF DE PARTI GEZOCHT!

Onze keukenbrigade is dringend op zoek naar een enthousiaste en leergierige (aankomend) chef de parti. Beschik jij over de juiste mentaliteit en heb je passie voor werken met verse ingrediënten? Stuur dan een mail naar info@restaurantbijqunis.nl en we nodigen je graag uit…

Even voorstellen

Mogen wij u hierbij voorstellen aan Michael Molenaar. Michael maakt sinds oktober 2017 deel uit van onze keukenbrigade en vervult daarin de belangrijke rol van executive sous chef. Michael heeft de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan bij gerenommeerde restaurants en wij…

Restaurant Bij Qunis opent exclusief haar deuren voor Valentijnsdag!

Zondagavond 14 februari opent restaurant Bij Qunis exclusief haar deuren voor Valentijnsdag! Verras uw geliefde met een romantisch ”Valentijn shared dining” diner…… Tijdens dit “Valentijn shared dining” diner komen er per gang verschillende (kleine) gerechten tegelijkertijd op tafel te staan, zodat u…

Leuke aandacht in de media voor Bij Qunis!

De maand mei stond ik het teken van flink wat aandacht van de pers. Zowel de Telegraaf en het Haarlems Dagblad stuurden hun culinaire experts om anoniem bij ons te komen dineren. Hun bevindingen lees je in onderstaande artikelen….. Het 3e artikel…

Nieuwsgierig hoe Bij Qunis geworden is…?

De verbouwing is klaar, het menu is samengesteld, de tafels staan gedekt. Restaurant Bij Qunis is inmiddels alweer twee weken open en we hebben fantastische weken achter de rug. Benieuwd wat het resultaat geworden is..? Bekijk hier de foto’s. Fotografie: Jan van…