De kookstijl van restaurant Bij Qunis is mediterraan, een verse keuken met eerlijke ingrediënten. In de gerechten worden met name seizoen producten verwerkt. Groenten spelen uiteraard een belangrijke rol. Onze keukenbrigade bereidt ze dusdanig dat de authentieke, verse smaak het best behouden blijft.
Eet u vegetarisch? Maak uw wensen aan ons kenbaar! Onze kookstijl leent zich juist voor het maken van frisse en energieke vegetarische gerechten.
Heeft u een allergie, eet u glutenvrij of heeft u een andere speciale dieetwens? Laat ons dit weten en wij passen de gerechten voor u aan.
Bij Qunis Menu 2023
Het chef’s menu is voor u samengesteld met dagverse seizoensproducten. U kunt vooraf aangeven of u graag vis, vlees, vegetarisch of veganistisch wenst te dineren.
Maak uw eventuele specifieke (dieet) wensen aan ons kenbaar!
Chef’s menu
4-gangen
€55,00
5-gangen
€65,00
6-gangen
€75,00
Oesters & crostini’s
Oester naturel
€4,25 p.st.
Oester op Oosterse wijze
€4,75 p.st.
Oester mignonette
€4,75 p.st.
Crostini met tomatenjam
€3,25 p.st.
Crostini met auberginekaviaar
€3,25 p.st.
A la carte
Voorgerechten
Salade van asperges met broccolicrème, mousse van geitenkaas en ingelegde romanesco
€17,50
Gebakken coquille met een lauwwarme salade van witlof, appel, gepofte quinoa en een botersaus met kerrie
€19,50
De “Bij Qunis filet americain” met grove mosterdmayonaise en krokante aardappel
€18,00
Ceviche van zeebaars met een salade van verschillende soorten radijs, kruidensalsa en sesamvinaigrette
€18,00
Hoofdgerechten
Gelakte aubergine met een hummus van rode bonen, gepofte rijst, gerookte amandelen en tempura van broccoli
€27,50
Rundersukade met in knoflookboter gegaarde spinazie en eigen jus met morilles
€32,50
Gebakken biefstuk van de Black Angus met ratatouille, krokante courgette en bearnaisesaus
€32,50
Gebakken rode mulfilet met een fluwelen crème van bloemkool en ansjovis met pommes dauphine
€29,50
Extra bij te bestellen
Krokant gebakken aardappels met huisgemaakte mayonaise
€8,00 per schaaltje
Desserts
Assortiment kazen van het seizoen met noten-vijgenbrood en garnituur
€16,50
Amandelfinancier met ijs van bokkenpootjes en sabayon van cream sherry
€12,75
Cremeux van aardbeien en basilicum, merengue en advocaatijs
€12,75
Dessert van het chef’s menu
€12,75
Wijnen
Natuurlijk is er een prachtig passend wijnarrangement. U kunt er ook voor kiezen om de wijnen per glas te bestellen. Ons team adviseert u graag.