Nog 42 dagen: het aftellen is begonnen

Op 5 januari j.l. startte de bouw in Lijnden weer volop na een periode van twee weken rust tijdens de feestdagen. En hoe!

Iedereen zet momenteel alles op alles om de opleverdatum te halen en ons op de afgesproken datum officieel de sleutel te kunnen overhandigen.

Op de bijgevoegde foto’s zien jullie een aantal belangrijke momenten die de afgelopen weken hebben plaats gevonden.

Je ziet het goed, de keuken zit er al in! Je zie mij hier op de foto met Adri Rouwendaal van Pallux. Ik ben oprecht fan van Pallux: dit is een werkplek waar ik optimaal kan koken voor mijn gasten. Ik ben Adri dan ook enorm dankbaar voor zijn fantastische inzet en dat mag best eens gezegd worden: Adri, bedankt!

Op de andere foto’s kun je zien dat de ramen in de voorgevel zijn gezet”¦.wat een precisie-klus. We zien meteen het effect van binnenkomend daglicht: wat een fijne ruimte wordt dit.

Inmiddels is de bar ontworpen, zijn o.a. de borden, glazen, bestek, stoelen en lampen besteld. Uiteraard een niet te onderschatten onderdeel van ons restaurant! Redie Totaalinrichting is de partij geworden die ons bijstaat in dit project.

En zo werken we langzaam maar zeker toe naar 2 maart 2015: de dag dat de deuren van Bij Qunis officieel open gaan voor onze gasten!

Ik kreeg de afgelopen weken vaak de vraag hoe men kan reserveren. Vanaf begin volgende week zal de officiële website online zijn en komt er een mogelijkheid om via de site te reserveren.

Kun je niet wachten..? Dan is het natuurlijk geen enkel probleem om ons te mailen op info@restaurantbijqunis.nl.

Ik hoop jullie allemaal vanaf 2 maart a.s. te mogen ontvangen in Lijnden.

Tot dan!

Ronald

Ronald met Adri Rouwendaal van Pallux De keuken zit er in! De ramen worden geplaatst Ramen van buiten Ramen van binnen Ramen van binnen 2

Fotografie: Jan van Dalen