De bouw vordert.

Dat de tijd snel kan gaan weten we inmiddels allemaal, maar dat een restauratie en verbouwing zo rap kan vorderen, had ik eerlijk gezegd niet voor mogelijk gehouden. Op de nieuw geplaatste foto’s kunnen jullie zien hoe het er op dit moment voor staat. Vloeren met vloerverwarming zijn gestort en de robuuste wanden en het gietijzer zijn schoon gemaakt. En zo wordt binnenin het   ketelhuis steeds meer zichtbaar hoe het restaurant er straks daadwerkelijk uit komt te zien.

Good Food Book 2Inmiddels hebben we ook de nodige aandacht in de geschreven- en online pers gekregen. Wat ik daar graag uit wil lichten is het “Good Food Book”, waarin complete menu’s voor bijzondere momenten zijn ontwikkeld en omschreven door mijzelf en 10 andere bekende koks. Ik kreeg de eer om een “Good Luck Dinner” te ontwikkelen en te koken en het eindresultaat mag er zijn! Daarnaast gaat de opbrengst naar een heel goed doel: voor elk verkocht “Good Food Book” worden er 40 schoolmaaltijden voor kinderen in Malawi – Afrika beschikbaar gesteld. Ooit ben ik zelf voor het World Food Program naar Malawi afgereisd en heb daar met eigen ogen kunnen aanschouwen wat een ongelooflijke noodzaak deze maaltijden voor de kinderen daar zijn. Dus zoek je nog een leuk en origineel cadeau voor 5 december of Kerst, dan is dit boek een aanrader!

Daarnaast heeft het Haarlems Dagblad zaterdag 25 oktober j.l. een artikel over de ontwikkeling van het restaurant gepubliceerd. Ik ben er uiteraard enorm trots op en krijg veel positieve reacties. Mocht het je misschien ontgaan zijn, lees dan hier het artikel.

Tot de volgende update!

Aanleg vloerverwarming

Aanleg vloerverwarming

De vloer na het storten

De vloer na het storten