De bouw is in volle gang!

En zo zijn we opeens na het uitbrengen van het persbericht in september alweer een maand verder en wordt het tijd dat ik jullie op de hoogte breng van de huidige ontwikkelingen in en rondom restaurant Bij Qunis.

Allereerst wil ik een ieder via deze weg nog eens heel hartelijk bedanken voor alle positieve en enthousiaste reacties die ik de afgelopen weken heb mogen ontvangen! Overweldigend en het doet ons dan ook enorm goed!

Inmiddels is er veel gebeurd in het gemaal, er wordt dagelijks met man en macht gewerkt om straks een prachtig restaurant op te kunnen leveren.  

Ik heb persoonlijk de eer om af en toe een bouwvergadering bij te wonen en dan krijg je pas een beeld van wat er zoal bij een restauratie als deze komt kijken.

Met een grote groep betrokkenen zitten we in de bouwkeet, luister ik aandachtig en kijk ik mijn ogen uit. Toch even heel iets anders dan het runnen van een restaurant! Ik leer veel van de mensen van bouwbedrijf Burgy en niet te vergeten Rutger Polderman, onze projectbegeleider.

Alleen al de hoeveelheid aan beslissingen die tijdens zo’n vergadering genomen moeten worden, wat doen we bijvoorbeeld met de muren waar opeens de meest prachtige togen uit tevoorschijn zijn gekomen? En welke vloer gaat waar en wanneer gestort worden?   “Hoe wordt het lichtplan Ronald..?” en zo kan ik nog wel even doorgaan, maar niets is me teveel. Ik ben blij en trots dat ik hier samen met Tamara mijn restaurant zal gaan openen, het geeft me juist heel veel energie.

De komende weken zullen in het teken staan van o.a. huisstijl en interieur”¦ook niet onbelangrijk. Hoop bij mijn volgende blog wellicht een tipje van de sluier te kunnen oplichten”¦

Tot dan!

Het gemaal bij Lijnden onder verbouwing

Het gemaal bij Lijnden onder verbouwing

Metselwerk in het gemaal bij Lijnden

Metselwerk in het gemaal bij Lijnden

Chef Ronald Kunis met zijn vrouw temidden van de verbouwing

Chef Ronald Kunis met zijn vrouw temidden van de verbouwing